Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

For Honor


lights flesh

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Tak mi se teda hra hodně líbí hrál jsem celý víkend a určitě budu pořizovat taková hra tu chyběla souboje jsou super chce se to do toho dostat každá postava má trochu jiné ovladání těžší lehčí, ale dá se to naučit a pak je to super nevím co jste od hry čekali, ale já jsem  spokojený ve hřé má být i kampan, takže super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Smazal jsem hru a nemám ani savy nainstaloval znovu a je tam uložená čeština i moje nastavení?Kde to mám smazat aby to bylo uplně znova nově celé?Kde se to uložilo?Do nějakého cloudu?Smazal jsem savy i hru,takže jak to,že to mám v paměti?

Chtěl bych to spustit celé znovu čistě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar Eriku vikingu.To je fajn nabídka.Já to jel celou noc a hru jsem dohrál až po poslední misi samuraje.Musím říct,že je to celkem paráda děj.Akorát KRKOLOMNÉ ovládání.Ten multiplayer je teda docela o ničem.Takže jsem to sjel za víkend a ted už končím.Nejlepší je to vylodění proti Japoncům to je teda super ta pláž.

Nicméně se můžeme domluvit u nějaké další hry.Jdu ted na další  Nobunagas ambition.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Verdikt :Perfektní singleplayer,ale totální PODVOD UBISOFTU.Multiplayer hru pokaždé zastaví napíše se" synchronizace hráčů...zrovna odsekávám hlavu sekerou poraženému soupeři a můj tým má 1050 bodu oprati 900 soupeřů,když se objeví tato synchronizace ubisoftu prosím čekejte a moje sekera na hráče již nedopadne...po asi 10 sekundách hra pokračuje a protihráč dřepící pode mnou je ted nade mnou a setne mě KONEC a vítězí s 1100 bodů.Větší podvod jsem jaktěživ ve hře neviděl a tohle skoro pořád během zastavování hry.

Tohle zastavování ubisoftem se ve hře děje pokaždé asi 2x za hru.

Další děs je RAGDOL.Tento geniální vynález vznikl zhruba před 10 lety a každý zásah způsobil směšný pohyb zasažené postavy a po vyřazení jejích končetin je již nemohla používat vůbec.Zásahové zony postupně vyřazovali údy.Je neuvěřitelné používat o 10 let později PŘEDDEFINOVANÝ POHYB ! (ragdol grafika definovala zásah ihned v reálném čase)Postava po zásahu do lebky vesele pokračuje v seku jako blbá...celý systém komb je v podstatě podvod a stačí používat serii těžkých úderů.Tohle není vůbec žádná hra.

Tahle tupá mlátička je podvod ,totální SHIT...

Zůstává na prvním místě warband a Chivalry: Medieval Warfare.

Věc vyhozená do bazaru třikrát tfuj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu