bohbar Odesláno Leden 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2017 Poradil by mi prosím někdo, na kolik PS4 zařízení mohu nainstalovat rozšíření O víně a krvi a Srdce z kamene? Jde mi o to, ze uvazuji o prodeji techto rozsireni, vcetne gwintovych karet a jestli si dotycny rozsireni vubec nasledne zahraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Leden 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2017 ahoj, jde o to, jestli si kody použil. Pokud ne, tak si je případný kupec zahraje bez omezení. Pokud jsi je již aktivoval, musel by jsi dát případnému kupci i přístup na účet, na kterém jsi kody aktivoval. Bez přístupu k účtu by si je nezahrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bohbar Odesláno Leden 15, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2017 Bezva, diky moc za odpoved. :-) Takhle mi to staci. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bohbar
Poradil by mi prosím někdo, na kolik PS4 zařízení mohu nainstalovat rozšíření O víně a krvi a Srdce z kamene? Jde mi o to, ze uvazuji o prodeji techto rozsireni, vcetne gwintovych karet a jestli si dotycny rozsireni vubec nasledne zahraje.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts