streach Odesláno Leden 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2017 zdar am dotaz .. tedko vyslo B.F 3 ve zpetny kompatibilite.Ale nemohu ho ssstahnou Nevite proc? B.F bad company 2 v pohode ale tohle prote mi nic nenabizi ke stazeni.. mate nejakou radu ? nebo mate ten samy problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2017 Na ceskem Live to není, ale zkus USA lokaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 streach Odesláno Leden 19, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2017 nejde ... prej musis mit cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gho5t Odesláno Leden 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2017 a nepletes si pojmy vlastnictví licence, tedy zakoupení hry ať již digitálně či dvd a zpětnou kompatibilitu...to je sice moznost hrát 360 tkovou hru na oneku ale předpoklad je její předchozí vlastnictví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 streach Odesláno Leden 19, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2017 ne nepletu .. 2 hodiny jsem to resil i s opratorem s Microsoftu v Americe lamavou anglictinou... Jelikoz B.F 2 company sel stahnout jak na storu tak na webu. ... Ale B.F 3 nikoliv.. a bylo mi receno ze pouze jen CD to pujde rozbehnout... a pak po 12 hodinach jsem se docetl na socialni siti ze uz jde stahnout i B.F 3 na Xone. ve zpetne kompatibilite... Nevim jestly mam na tom nejaky zaslouzeni coz asi ne... mozna jsem jen asi upozornil.. Ale najednou to jde ... A ja kok....t jsi koupil na netuu CD s ceskymi titulky ... no pokud mi instalace v ready to instal naistaluje anglicky titulky.. tak jsem aspon nevyhodil 200 kc do trapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gho5t Odesláno Leden 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2017 jsem rad ze sis problém vyřešil ale popravdě řečeno tvému psanemu projevu....ja nerozumet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koubecx Odesláno Leden 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 BF3 nemá digitální verzi k zakoupení. Digitálně je dostupná pouze v rámci EA Access Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
streach
zdar am dotaz .. tedko vyslo B.F 3 ve zpetny kompatibilite.Ale nemohu ho ssstahnou Nevite proc? B.F bad company 2 v pohode ale tohle prote mi nic nenabizi ke stazeni.. mate nejakou radu ? nebo mate ten samy problem ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.