streach Odesláno Leden 19, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2017 zdar am dotaz .. tedko vyslo B.F 3 ve zpetny kompatibilite.Ale nemohu ho ssstahnou Nevite proc? B.F bad company 2 v pohode ale tohle prote mi nic nenabizi ke stazeni.. mate nejakou radu ? nebo mate ten samy problem ? Citovat
0 jirik Odesláno Leden 19, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2017 Na ceskem Live to není, ale zkus USA lokaci. Citovat
0 streach Odesláno Leden 19, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2017 nejde ... prej musis mit cd Citovat
0 gho5t Odesláno Leden 19, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2017 a nepletes si pojmy vlastnictví licence, tedy zakoupení hry ať již digitálně či dvd a zpětnou kompatibilitu...to je sice moznost hrát 360 tkovou hru na oneku ale předpoklad je její předchozí vlastnictví. Citovat
0 streach Odesláno Leden 19, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2017 ne nepletu .. 2 hodiny jsem to resil i s opratorem s Microsoftu v Americe lamavou anglictinou... Jelikoz B.F 2 company sel stahnout jak na storu tak na webu. ... Ale B.F 3 nikoliv.. a bylo mi receno ze pouze jen CD to pujde rozbehnout... a pak po 12 hodinach jsem se docetl na socialni siti ze uz jde stahnout i B.F 3 na Xone. ve zpetne kompatibilite... Nevim jestly mam na tom nejaky zaslouzeni coz asi ne... mozna jsem jen asi upozornil.. Ale najednou to jde ... A ja kok....t jsi koupil na netuu CD s ceskymi titulky ... no pokud mi instalace v ready to instal naistaluje anglicky titulky.. tak jsem aspon nevyhodil 200 kc do trapu Citovat
0 gho5t Odesláno Leden 19, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2017 jsem rad ze sis problém vyřešil ale popravdě řečeno tvému psanemu projevu....ja nerozumet Citovat
0 koubecx Odesláno Leden 20, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2017 BF3 nemá digitální verzi k zakoupení. Digitálně je dostupná pouze v rámci EA Access Citovat
Otázka
streach
zdar am dotaz .. tedko vyslo B.F 3 ve zpetny kompatibilite.Ale nemohu ho ssstahnou Nevite proc? B.F bad company 2 v pohode ale tohle prote mi nic nenabizi ke stazeni.. mate nejakou radu ? nebo mate ten samy problem ?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.