sykys Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Zdravím,zapl jsem ps3 fat pomocí tlačítka zapnout na ps3 ,rozsvistila se zeleně a svítila tak furt, jenže obraz nešel, ovladač jsem zapl ale zas zhasl pač se nepřipojil, ovladače jsem zkoušel dva a nic. Když jsem ji zkoušel vypnout tak nic, prostě nereagovala. Tak jsem ji vypl v zadu a od té doby zas běží v pořádku. Jen se obávám o YLOD aby to pak nepřišlo po záruce, mám ho rok a 3 měsíce. Myslíte že je toto důvod k reklamaci ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 No jestli ti reklamaci uznaj (když se jim tu závadu nepodaří zopakovat), tak nikdy neni od škody dostat novou konzoli s novou zárukou, žejo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Můj názor je že ti reklamace určitě neprojde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 jako proc by ti to meli vzit kdyz ted konzole funguje urcite ti to tam ani nevemou natoz aby to uznali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Pokud funguje, tak ti to neuznají. Musíš to dát na reklamaci tehdy, kdy to nepůjde vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyk2 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Panove, nechci vam do toho mluvit...ale za prve - v obchode musi reklamaci prijmout VZDY! A zalezi na obchode. Cim vetsi obchod, tim jim to bude vic jedno. Me osobne uznali reklamaci na spoustu veci, ktere obcas nesly a v dobe reklamace fungovaly. To akorat chce nenechat se sebou vyje.at. PS mam par dni, tak nevim co to muze a nemusi udelat, ale kdyz si najdes (a ze je urco nejdes) 4+ veci, ktere delaji (by mohly) problemy tak nemas problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 No jenže reklamace u PS3 neposuzuje nějakej lokální obchod, ale všechno se odesílá do Sony, která si s odmítnutím hlavu fakt nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Přesně tak, přece nemůže reklamovat něco co funguje naprosto v pořádku, jen proto že má strach. Takhle to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.