Hanysek.h Odesláno Leden 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2017 Ahoj jde někomu ta beta?A jestli ano kde je to ke stažení já jsem se zaregistroval ale nikde jsem nic nenašel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2017 prisel ti kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Leden 26, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2017 Jo už stahuju díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanbares Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 prosím jak stahnu do xbox one for honor? beta klíč už mam.Děkuji za odpovšd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 U PS4 to se to zadavlo tak kam vsechny ostatni klice... Nevim jestli je i u Xboxu neco jako Redeem code? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanbares Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 děkuji,klíč jsem zadal ale beta hry se nikde nezobrazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 Pokud ti to vzalo klic, zkus mrknout do zalozky kde se stahuji hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanbares Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 tam nic taky není,děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.