TomasP. Odesláno Leden 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2017 Ahoj mám problém s instalaci hry Dirt Rally. Pokaždé se sekne na 67%.Zkoušel jsem jak s propojením na internetu tak bez něj.I update se sekne a hlásí chybu...CD je bez skrabancu.Tak nevím kde je chyba díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2017 a co restart konzole popřípadě smazani a stazeni profilu z Live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bad.Mr.Frosty Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 Taky se mi to stalo u 3 her a jedna z nich byla Dirt, pomohlo mi vypnutí "natvrdo" z elektriky pak to najednou šlo. Tohle doporučují i hodně po netu různě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TomasP.
Ahoj mám problém s instalaci hry Dirt Rally. Pokaždé se sekne na 67%.Zkoušel jsem jak s propojením na internetu tak bez něj.I update se sekne a hlásí chybu...CD je bez skrabancu.Tak nevím kde je chyba díky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.