zdenikk Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Ahoj, potřebuji udělat flash na PSP 3004.Klidně zaplatím,ale potřebuji to do vánoc.Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Jaký máš firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenikk Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 ..jsem úplný laik...nevím co po mě žádáš ....:-) flash to mělo než jsem ho svou nešikovností smazal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Čau lidi,je tu nějaký flasher z brna ? Mám psp 3004 ,FW 6.20.Chci se jen tak zeptat,jestli tu nějaký flasher je.Kdyžtak PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 ..jsem úplný laik...nevím co po mě žádáš ....:-) flash to mělo než jsem ho svou nešikovností smazal..... Podívej se do settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenikk Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 ...nechal jsem ten krám bohužel v práci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Hádám správně, když si myslim, že to máš jako dárek pro nějaký mladší dítě? Máš aspon krabici? Kdy jsi to kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenikk Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 ...trefil jsi se,je to pro 8 letého....koupil jsem to na inzererát datum zakoupení je 10/5/2009....krabici mám také v práci :-) jediné co jsi pamatuji je,že je tam nějaký program 5.03 gen-c .....bylo to flashnuté akorát jsem to trošku promáznul...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 A ty si tam nahrál novější? Nebo si jen naformátoval kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenikk Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 ...nic jsem nenahrával spíš jsem něco smazal...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 marracku,ted sem zasmal xD,prej cheater xD LOOL ! v mim podpisu je link n 6.xx tn h3n,tam je all info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 marracku,ted sem zasmal xD,prej cheater xD LOOL ! v mim podpisu je link n 6.xx tn h3n,tam je all info sry,furt si to pletu :D :D :D flasher nebo cheater :D sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Jestli si na PSP updatnul firmware, tak už ti to nepůjde(myslím). Jestli jsi ho jen blbě vypnul nebo se ti seklo a už ti tam nejdou neoriginální hry, tak musíš najet do PICTURES a tam nahodit buď chickhen nebo MHU tady jsou videa nebo http://www.youtube.com/watch?v=bjB2nLt15x4&feature=related A potom spustit položku GEN-C nebo Prometheus nebo co tam máš. Jestli si naformátoval kartu a vše z ní vymazal, tak se podívej tady http://console-forum.net/tema/89968-5-03-gen-c-5-03-prometheus-v7-pro-chickhen-mhuspe Tam máš návod kde to všechno stáhnout a jak to dát do PSP. Jestli si ale všechno z karty vymazal, tak bych si pospíšil a stáhnul do PSP ještě nějákou hru, přece jen by bylo blbý dát synovi PSP bez her :-)(a Vánoce už jsou za 3 dny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 ...nic jsem nenahrával spíš jsem něco smazal...... Stačí ject podle návodu http://console-forum.net/tema/89968-5-03-gen-c-5-03-prometheus-v7-pro-chickhen-mhuspeed-iso-cso-hry?highlight=5.03GEN ... jinak tohle budeš muset udělat po každym uplnym vypnutí PSP. Nevim, jestli je to pro osmiletý dítě to správný. Asi nejlepší by bylo to prodat a pořídit starší PSP, na který jde nahrát plnohodnotný CFW. V tom případě se nahraje CFW přímo do flash paměti PSP a načítá se automaticky pri zapnutí -> jen spustíš a hraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenikk Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 kluci je s Vámi bezva pokec,ale řešení v nedohlednu,nemám ani náhodou čas někde něco hledat a hrabat se se tím dva dny...chci chlapa co to udělá za 10 minut a je po vše......vím,že to lidé,kteřá se tomu věnují za tak krátkou dobu zvládnou...cena je někde kolem 300kč Vážím si Tvých rad (USB) Díky za čas co jsi s tím měl....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 kde bydlis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 to budeš dáva prachy aby sis spustil chickhen?? já ho nahazuju 8x denne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 během 10 minut ti to nikdo neudělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 je tu nějaký flasher z okolí Hranic, Olomouce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakvicI Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 jj ale hledej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.