Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox ONE S - ventilator


Andr3w

Otázka

Tak hura mam novy Xbox ONE S 500GB, zapnem konzolu a vsetko v pohode..je to krasny kus hardwaru. Vecer hram hram a zistujem ze ventilator je nejako nadmerne hlucny..teda ani nie hlucny ale vydava podivne zvuky (ako keby tam nieco drelo) ktore su stale a nemenia sa.

Mate niekto podobny problem? Je to na 100% ventilator ktory je asi menej kvalitny. Nie je to nieco co by extra vadilo, cez den pri hrani to neni sanca pocut, ale vecer to proste zacne vadit.

Mate niekto podobny problem s ventilatorom? Premyslam ci to poslat do nemecka na reklamaciu a cakat na to par tyzdnov alebo si to proste vymenit za nejaky kvalitny corsair ventilator a mat pokoj a porusenu zaruku :)

znie to nejako takto:

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

já mám esko od Vánoc a z toho ventilátoru taky nemám dobrej pocit. vyloženě nehučí, ale prostě ten jeho zvuk asi nebude zcela normální :-) a reklamovat to nehodlám, protože cestou by se mašina akorát tak pořádně do.rala :-D hraju 90% se sluchátkama, takže ikdyby fakt řval, tak to neslyším. budu doufat, že dva roky pojede konzole bez problémů a pak ten ventilátor vyměním sám. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

presne ako pises, vylozene nehuci ale v 100% stave asi tiez nebude :)  Ja som sa rozhodol stejne, pockam tie dva roky a pak to vymenim za nejaky kvalitny..btw Xbox mas polozeny ako?

Ja som si vcera dokupil ten vertikalny stojan a pride mi ze to huci nehuci o nieco mene..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu