750 Odesláno Únor 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 Zdravim, objednal jsem si hru Sniper Elite 4 na kasa.cz a dneska mi volali, ze hra bude k dostani pouze elektronicky a to firma kasa.cz nedodava a ze jsou nuceni moji objednavku zrusit. Chtel bych se zeptat, co je na tom pravdy? Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 Tak to vypada, ze ti asi lzou. Tu je treba skladem http://www.jrc.cz/sniper-elite-4-limited-edition/p126541 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Únor 14, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 Ja si to pomalu zacinal myslet, pac jsem se dostal na jejich stranky, kdyz na to meli asi pred mesicem akci a jeste nabizeli myslim 150,- slevu za registraci, takze me to celkem vyslo na 1000,-. Tak to jsou dobry svine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 Krabice normálně je takže docela zarážející to jejich chování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.