wific Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 Ahoj, mam problem, ze kdyz spustim hru mafia 3 a hraju (nemyslim Tim videa ve hrach tj v poradku) tak primo pri hre se z ps4 pro ozyva takove syceni. Jak zmacku option do menu hry, tak hned prestane prestane ta reakce je okamzita. U zadne jine hry to nedela. Muze nekdo zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka9 Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 Zdravím ,tak jsem ti to otestoval na ps4 pro,a řekl bych že to bude v pořádku ,taky to po přepnutí do menu hry okamžitě přestane ,a je slyšet jen větrák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 U mne na obyc ps4 to bylo co si vzpominam takrka neznatelne. Mam teorii, ze se nadstroji nelibi zprzneni legendy jmenem Mafie timto americkym nepodarkem a proto pri jejim hrani nesouhlasne syci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wific Odesláno Únor 15, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 Spis at nekdo zkusi na ps4 pro. Vubec nevim co to muze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka9 Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 Já ti to testoval na ps4 pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wific Odesláno Únor 15, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 před 11 hodinami, jirka9 napsal: Zdravím ,tak jsem ti to otestoval na ps4 pro,a řekl bych že to bude v pořádku ,taky to po přepnutí do menu hry okamžitě přestane ,a je slyšet jen větrák. Super omlouvam se ja si tveho komentu nevsimnul. :-) ale vetrak ten to asi nebude. Zajimalo by me co to dela :-))) a ze jen u teto hry. Kdyz mam tv zvuk vecer zapnuty na 1 tak me to i rusi :-)))) Muze jeste nekdo potvrdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.