Nedsto Odesláno Únor 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 Zdravím, Mám problém s 320GB ps3, při připojení na televizi LG 26lc55 přes Hdmi nefunguje obraz. Na jiné televizi obraz přes Hdmi funguje, nedokázal by někdo poradit co s tím, kvalita přes dodané kabely je otřesna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Únor 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 Ahoj, jak stará televize to je? Pokud nemá na vstupu HDMI ochranu HDCP, tak ti obraz nepůjde. Dá se to obejít přes HDMI splitter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nedsto Odesláno Únor 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 před 11 minutami, saza napsal: Ahoj, jak stará televize to je? Pokud nemá na vstupu HDMI ochranu HDCP, tak ti obraz nepůjde. Dá se to obejít přes HDMI splitter. Televize je 10 let stará, ale podle CNetu HDCP má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 Zkus reset zobrazení, konzoli připoj k tv, zapni ji tlačítkem na konzoli (ne ovladačem) a drž to tlačítko po dobu cca 4-5 vteřin, dokud podruhé nepípne, měl by najet obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nedsto Odesláno Únor 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 před 17 minutami, romeno napsal: Zkus reset zobrazení, konzoli připoj k tv, zapni ji tlačítkem na konzoli (ne ovladačem) a drž to tlačítko po dobu cca 4-5 vteřin, dokud podruhé nepípne, měl by najet obraz. Zkoušel jsem, při připojení přes AV na této televizi naběhne, s HDMi se to už nepovede.. Přitom i PC připojený přes HDMi jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 Tak pokud ani nepomohl reset zobrazeni jak pisu, tak nemas bud prepnute na spravnem hdmi a nebo mas spatne zastrceny kabel, to je blbost aby to neslo. Jine zarizeni pres hdmi ti tam funguje? Edit, vidim ze to ma i component video input , tak si kdyztak kup componentni kabel. Obraz to ma stejny jak pres hdmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nedsto Odesláno Únor 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 Opravdu nejde, taky nechápu tento stav, ale je to tak. Ano například pc přes Hdmi funguje. Koukám tedy že jedinym východiskem bude opravdu kabel o kterém mluvíš, děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Únor 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 ahoj, zkoušels jsi i jiný kabel? Osobně se mi před xy lety při koupi nové tv od lg stalo, že s jedním hdmi kabelem (za cca 700) mi ps3 nešla, ale s druhým (noname za 150) ano. A ten první mi zase šel bez problémů na satelitním přijímači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nedsto Odesláno Únor 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 Zkoušel jsem druhý více jich k dispozici nemám, ale přes oba v druhé, novější LG televizi fungují což mi hlava nebere.. Napadlo mě že je to díky scalovani z 1080 na 720 kvůli rozlišení tv, zvláštní také je ze I když televize podporuje 576i při nastavení tohoto rozlišení přes AV výstup obraz nejede.. Tak nakonec jsem se posunul - televize již nehlásí žádný signál ale je černá a má dole zelený pruh. Asi budu muset koupit kabel - Achjo nebude hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bossDanos Odesláno Červenec 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2017 Mě pomohlo toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nedsto
Zdravím,
Mám problém s 320GB ps3, při připojení na televizi LG 26lc55 přes Hdmi nefunguje obraz. Na jiné televizi obraz přes Hdmi funguje, nedokázal by někdo poradit co s tím, kvalita přes dodané kabely je otřesna.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.