Martox Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Ahoj Chtěl bych se zeptat jakej je lepší Windows pro nebook buďto Windows 7 Ultimated (32bit) nebo Windows Started .. Netbook : asus 1005Px .. Poraďte prosím ;) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 starter na hovno ... omezení max 3 spuštěných aplikací mluví za své ... prezentace na pozadí taky není ... a ultimate mi přijde pro netbook celkem dost ... osobně mám asi rok windows 7 na asus Eee 1000H a pořád běží slušně i se spuštěným aero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Díky ......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 na netbooky je podla mna najidealnejši Linux ako čo sa tika pre NETbooky lebo ak tam nemieniš hrať napr CSko tak ti LINUX a už od teba zaleži, že ktoremu daš prednosť :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Ja myslim, ze Win 7 starter je na netbook dostatecny. Zminovane omezeni na 3 bezici aplikace patrilo pro XPckovou verzi. Win 7 starter jiz tohle omezeni nema. Ale zustavaji nasledujici omezeni: - neobsahuji Aero Glass - nepodporuji rychle prepinani uzivatelu (takove to prihlaseni pod jinym uzivatelem bez odhlaseni aktualne prihlaseneho) - nepodporuje prehravani DVD (vzhledem k absenci opticke mechaniky logicke) - bez podpory vice monitoru - nemoznost prihlasit se do domeny - nepodporuje XP mode Vzhledem k vykonum netbooku a segmentu pouziti jsou dana omezeni zcela bezproblemova. MS tim chtel pouze zamezit tomu, aby se Starter edice nezacaly cpat misto klasickych Windows i na normalni PC a notebooky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prachy Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Naprosto souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wind Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 mel jsem na netbooku snad vsechny OSy krom Macu a muzu rict ze Win XP je nejlepší.... Windows 7 je dobrý ze začátku ale po čase a nainstalování různých aplikací je totálně spomalenej a chvilkama i nepouzitelnej Linux jsem tam měl taky ale nejsem zrovna fanoušek tučnáka takže mi z toho vyplynuly zase starý dobrý XP se kterýma tam rozhodně nic nezkazíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 dal bych si tam window xp nebere to moc mista a pro netbooky a notebooky je to až moc dostačujici takže pro mě za mě si tam dej i window 95 ale muj názor znaš(dej si xp a mas to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Martox
Ahoj
Chtěl bych se zeptat jakej je lepší Windows pro nebook buďto Windows 7 Ultimated (32bit) nebo Windows Started .. Netbook : asus 1005Px .. Poraďte prosím ;) ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.