Profis Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Zdravím, všimol som si, ze posledne tri získane achievementy mi vôbec nezarátalo do Gamerscore. Xbox mam pripopjeny na Live,aj v community ich zobrazí ale body som za ne nedostal. Neviete prosím aký moze byt problém, poprípade co mam spraviť? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bad.Mr.Frosty Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Stává se to výjimečně, ale vím, že časem ti to blikne a připíšou se. Třeba Ryse son of Rome mi jeden ajch skočil asi o rok později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 Ja bych udelal to, co vždycky tady doporučuju - smazat profil a stahnout jej z Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Profis
Zdravím,
všimol som si, ze posledne tri získane achievementy mi vôbec nezarátalo do Gamerscore.
Xbox mam pripopjeny na Live,aj v community ich zobrazí ale body som za ne nedostal.
Neviete prosím aký moze byt problém, poprípade co mam spraviť?
Ďakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.