Tomas007 Odesláno Březen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2017 Koupil jsem si nový Xbox One S a mám problém s wifi. Při prvním spuštění konzole se stahoval firmware přes wifi. Konzole se v pořádku připojila. Když jsem Xbox zapnul druhý den, tak se přes wifi nedá připojit. Po připojení net kabelu ihned xbox live naběhne, ale wifi nejede. Nevíte v čem by mohl být problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Březen 4, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2017 Konfigurace wifi? Znovu nastavit pripojeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas007 Odesláno Březen 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2017 Bohužel stále nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Březen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2017 U mě se přes Wi-Fi hádají konzole, proto konzole, která byla zapnuta jako první byla připojena na Live/PSN a druhá nikdy. Pomohlo až manuální nastavení IP,MAC,brány, atd. a samozřejmě otevření portů pro danou konzoli (mám router Asus). Je to lepší, alespoň vždy funguje online a 100%, bez chyb a padání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chhio Odesláno Září 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 Ahoj.Já mám taky problém s připojením.Na routeru jsem taky manuálně nastavil porty ale pořád se mi x box nechce připojit k live a acees.Mám taky Asus router ale asi jen nastavení portu nestačí, můžeš prosím poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomas007
Koupil jsem si nový Xbox One S a mám problém s wifi. Při prvním spuštění konzole se stahoval firmware přes wifi. Konzole se v pořádku připojila.
Když jsem Xbox zapnul druhý den, tak se přes wifi nedá připojit. Po připojení net kabelu ihned xbox live naběhne, ale wifi nejede.
Nevíte v čem by mohl být problém ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.