Tomas007 Odesláno Březen 4, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2017 Koupil jsem si nový Xbox One S a mám problém s wifi. Při prvním spuštění konzole se stahoval firmware přes wifi. Konzole se v pořádku připojila. Když jsem Xbox zapnul druhý den, tak se přes wifi nedá připojit. Po připojení net kabelu ihned xbox live naběhne, ale wifi nejede. Nevíte v čem by mohl být problém ? Citovat
0 Moderators Martinoslav Odesláno Březen 4, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 4, 2017 Konfigurace wifi? Znovu nastavit pripojeni? Citovat
0 Tomas007 Odesláno Březen 6, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Březen 6, 2017 Bohužel stále nefunguje Citovat
0 kruta Odesláno Březen 6, 2017 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2017 U mě se přes Wi-Fi hádají konzole, proto konzole, která byla zapnuta jako první byla připojena na Live/PSN a druhá nikdy. Pomohlo až manuální nastavení IP,MAC,brány, atd. a samozřejmě otevření portů pro danou konzoli (mám router Asus). Je to lepší, alespoň vždy funguje online a 100%, bez chyb a padání. Citovat
0 chhio Odesláno Září 1, 2018 Nahlásit Odesláno Září 1, 2018 Ahoj.Já mám taky problém s připojením.Na routeru jsem taky manuálně nastavil porty ale pořád se mi x box nechce připojit k live a acees.Mám taky Asus router ale asi jen nastavení portu nestačí, můžeš prosím poradit? Citovat
Otázka
Tomas007
Koupil jsem si nový Xbox One S a mám problém s wifi. Při prvním spuštění konzole se stahoval firmware přes wifi. Konzole se v pořádku připojila.
Když jsem Xbox zapnul druhý den, tak se přes wifi nedá připojit. Po připojení net kabelu ihned xbox live naběhne, ale wifi nejede.
Nevíte v čem by mohl být problém ?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.