PoulicekJ Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Dobrý den, Chtěl bych se zeptat co dělám špatně, kdyz mi už druhý den nejde koupit ea access na rok. Stále mi to píše vyskytla se chyba na naší straně, zkuste to později. Je jedno jestli to zkouším přes web a nebo xbox. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 U nás se dá koupit myslím jen na měsíc, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PoulicekJ Odesláno Březen 14, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Je možnost jak na měsíc za 99Kč, tak na rok za 599Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Březen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 Napada me, nemas nahodou vycerpny tydenni limit na kreditni karte, popřípadě mas tam dost penez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PoulicekJ Odesláno Březen 15, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 Přidal jsem si debetní kartu k Paypalu a na kartě je peněz dost a i Paypal peněženku mám nabitou na 1500Kč, takže by to měl vzít z ní místo z karty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PoulicekJ Odesláno Březen 16, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2017 PROBLEM SOLVED Pomohl mi pán na Support live chatu. Řešení je takové, že stejně jako Xbox Live Gold, tak i EA Access musí být placen přímo kartou a nejde použít Paypal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PoulicekJ
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat co dělám špatně, kdyz mi už druhý den nejde koupit ea access na rok. Stále mi to píše vyskytla se chyba na naší straně, zkuste to později. Je jedno jestli to zkouším přes web a nebo xbox.
Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts