kanapetr322 Odesláno Březen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 Dobrý den, mám problém s hrou Assassins creed 3, potřeboval bych odstranit uloženou pozici, ale když to chci udělat tak se mi hra sekne. Proto potřebuji poradit kde v disku /c: se nachází tyto soubory s uloženou pozicí, abych mohl tyto soubory ručně odstranit. Předem děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Březen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 Vetsinou se ulozene pozice ukladaji ve slozce dokumenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kanapetr322 Odesláno Březen 15, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 Tam jsem našel pouze soubor Assassin3 smazal jsem ho ale jen mi to změnilo některá grafická nastavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Březen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 http://www.tomshardware.co.uk/forum/124389-13-assassin-creed-save-location-please mrkni zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kanapetr322 Odesláno Březen 15, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 Mám to, moc ti děkuji. Sice to nebylo tam kde psali ale bylo to blízko: C:\Users\username\AppData\Roaming\Theta\Orbit\105 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kanapetr322
Dobrý den,
mám problém s hrou Assassins creed 3, potřeboval bych odstranit uloženou pozici, ale když to chci udělat tak se mi hra sekne.
Proto potřebuji poradit kde v disku /c: se nachází tyto soubory s uloženou pozicí, abych mohl tyto soubory ručně odstranit.
Předem děkuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts