mademan2 Odesláno Březen 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2017 Dříve jsem byl schopný dostat nějaké hry před oficiálním datem vydání z malého obchodu ve které jsem nakupoval všechny moje hry, ale poslední dobou už to bohužel nedělají protože se bojí možných žalob. Vím že tohle je relativně normální praktika třeba v USA, obchody většinou dostávají všechny hry týden i víc dříve než je datum vydání, akorát je nemohou prodávat, technicky je to nelegální ale málokterá společnost to ve skutečnosti nějak stíhá, nehledě na to že můžeš hrát offline a potom je vše ok. Neznáte někdo nějaký takový obchod v Praze? Specificky bych měl zájem o Personu 5, klidně zaplatím o něco více, nebo si koupím další hru nebo dvě aby z toho něco měli, ale jsem už prostě tak nahypovaný, že to nemůžu vydržet Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2017 playcentrum tohle dělávalo, ale nevím, jestli to ještě tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mademan2 Odesláno Březen 27, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2017 Zkusím tam zítra zavolat, díks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.