Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 na televizi ok, na monitoru žádný obraz

captforest

Otázka

Zdravím, mám takový zajímavý problém. Na tv (sony kdl55w805c) jede ps4 v poho. Ale při připojení k monitoru (už docela starý ASUS VG23AH) přes stejný hdmi kabel se po zapnutí pska po chvíli objeví bíle světlo a nic. Monitor detekuje vstup, ale obraz žádný. Monitor má 2 hdmi, ani na jednom z nich to nefunguje. Vyzkoušen i jiný kabel - pořád nic, takže kabelem to není. ALE, k monitoru mám připojen i notebook a funguje to naprosto bez problémů. 

"Bílé světlo smrti" jsem už na jednom psku měl, ale vzhledem k tomu, že na televizi to funguje, tak jsem chybu pska vyloučil. Hdmi kabel je taky v pořádku.

Takže asi bude šptaný monitor (což ale nechápu, když ntb - hdmi - monitor funguje). Nebo nemusí se někde v psku něco nastavit? Díky za případné rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak nic nepomohlo. Jak vypnutí HDCP, tak snížení rozlišení. Nevím jak je to možné, ps4 asi prostě posílá jiný signál přes hdmi než notebook a monitor to nebere. A kdoví jestli ta moje předchozí ps4 vůbec byla zkažená :D To jsem neměl k dispozici televizi, ale jenom tento monitor (kde to předtím normálně fungovalo). Kdybych to možná zkusil na televizi tak by to normálně jelo :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu