Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

watch dogs 2/unrecognized disc


rotten77

Otázka

Zdravicko,pred casem jsem si poridil watch dogs 2 koupenou od inzerenta na bazosi hra byla jeste zabalena tedy uplne nova sice se jednalo o nemeckou verzi ale to jsem nejak neresil.Nasledujici dva tydny hra bezproblemu fungovala nez doslo k updatu,od te doby pokazde kdyz vlozim disk do mechaniky objevi se mi ikonka s otaznikem a napisem unrecognized disc.Zkousel jsem to resit odpojenim konzole od internetu smazanim hry i savu,zalozenim nemeckeho uctu na psn ale nic nepomohlo,podotykam ze disc neni nijak viditelne poskozeny neni na nem ani skrabanec.Chci se tedy optat jestli nekdo resil obdobny problem a zda nejake reseni existuje nebo jestli si stim cd rovnou muzu hodit frisbee.Diky za odpovedi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

To si myslim, ze by jen tak disk odesel se stat nemuze. Posledni moznost je uvest konzoli do tovarniho nastaveni. Bohuzel prijdes o veskery data co v konzoli mas.

Uved konzoli do recovery menu. Navod najdes na youtube. A dej moznost restore ps3 system.

Konzole pak bude jak nova kdyz si ji zapl poprve po koupi. Pokud ani toto nepomuze, disk je skutecne vadny a pokud neni v zaruce muzes ho bud vyhodit a nebo ho zkusit dat na prelesteni do jrc za 70,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdravim,po prepnuti do tovarniho nastaveni se problem nejenze nevyresil ale ted uz konzole nenacita zadne disky krome dvd ostatni disky s hrou sice nacte ale pri loadingu ve hre nahlasi error a celo to spadne.Takze asi hadam ze bude v haji mechanika tudiz jedina moznost reklamace cele konzole.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu