Han Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Hm,pěkné už se blížíš pomalu k danovi :D nojo ale ono prekonat i 0,07 je docela dlouha zalezitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 Ja bych si zahral ale zshare me jede strasne pomalu :( Zkuz to bud brzo rano , nebo v noci . Nebiva to tak pretizeny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 chtěl jsem se přidat ale jak sem viděl hanův výsledek tak na to kašlu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 hej, lidi, neblázněte!!! tak me pojdte prekonat, vy ste ale bábovky!!! Mě to kolo stále baví hrát. jak jste na tom vy? Vy mě v tom necháte samotnýho? MĚKOTY!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Hodte to jinaaaaaaaam . Me to ma sosat v noci 520KB/s ale jede jen 38kb/s :( Ja si chci taky zasoutezit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schnekino Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Ja to teraz nehram,hral som to stale a drb*o mi z toho:cheesygrin: .Tak mam pauzu ale v sobotu idem zase hrat a snazitsa prekonat Hanov rekord:D EDIT:Budu este aj ine hry suvisiace s CB3:W? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Ja to teraz nehram,hral som to stale a drb*o mi z toho:cheesygrin: .Tak mam pauzu ale v sobotu idem zase hrat a snazitsa prekonat Hanov rekord:DEDIT:Budu este aj ine hry suvisiace s CB3:W? ja bych to klidne bral(dalsi souteze) ale nechci tu soutez ve ktery bezite s crashem pesky a musite pri tom drzet sipku nahoru!!! hral jsem to a po chvili jsem to tlacitko mel opet rozvrzane a bolel me prst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 25, 2007 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Ucast je docela dobra takze dalsi soutez urcite nekdy bude :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Hm já toho crashe udělám max. 16 škoda no:( ale zkusím to ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schnekino Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Tento level je nocny cinsky mur,ten by mohol byt.Alebo aj niake tie motorky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Upnete to nekdo :( CZshare.com :( prosim dam vsechny body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Upnete to nekdo :( CZshare.com :( prosim dam vsechny body pokusim se, bude to muj 1. upload EDIT. no tak nic, mas to na megaci, tam je to lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schnekino Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Tu som to nasiel na Megaupload ma to 108mb:) .Aj ja to mam samizda odtial.Heslo je pinoypsp http://www.megaupload.com/?d=9JX68X82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Diky moc si borec :) Jo a nema to nejak malo mega ? To na zshare ma nejak 700MB.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Tak ted jsem to hrál a zlepšil jsem se o 1 vtěřinu ale ještě to zkusím o trochu mín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 lidi? ona je dnes fakt sobota? a to to zejtra konci? ja sem myslel ze je ctvrtek. aby tohle nebyl oftopic tak napisu ze budu hrat dal to 3. kolo a vyhraju. asi sem to s tim machrovanim prehnal, co?:oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Zítra to končí a čtvrtek dneska není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 25, 2007 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Tak jsem se dneska snazil jak jsem mohl , psp mam tak dolepeny jak sem jeste nemel , ale prece jenom na Hana furt nemam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 a to jsem ten rekord delal jeste nepohodlne s natacejici webkamerou, poprve jsem to chtel dat jen majko aby se podival kde dela chybu. vubec jsem ten rekord necekal.nahoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 25, 2007 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 :D Kdys se dari tak se dari :D Posouvam se na druhy misto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Han:mam lepsi snaz se prekonat sam sebe..... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Han:mam lepsi snaz se prekonat sam sebe..... :D jo, jasne, tohle sem uz uz slysel u majka a stejne prd.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 důůůůůůůůůůůůůkaz :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Kruci jak to děláte že uděláte 14 sekund:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schnekino Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 to dlabem:cheesygrin: ,mozno by sa mi to podarilo len ma to uz nebavi:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.