Michal Dufek Odesláno Duben 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2017 Název mluví za vše. Moc děkuji za všechny odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clon Odesláno Květen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2017 Taky bych měl zájem, kdyby mi někdo ještě bych schopen a ochoten udělat RGH na Xbox 360 Slim (na 100% vím, že u mé konzole je to realizovatelné). Ozvěte se někdo prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killl Odesláno Květen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2017 Tady jste to zkoušeli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clon Odesláno Květen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2017 Já ještě ne - díky za tip. Jdu to zkusit. Ale pokud se ještě někdo ozve s dalšími tipy, budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 14, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2017 Koukněte do sekce Prodám , a zkuste kontaktovat treba drak3go, xmod a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clon Odesláno Květen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2017 Díky. Odeslal jsem maily na všechny, co jsem zatím našel (asi 4 nebo 5), snad se někdo ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2017 Doporucuji RGH od Drak3go. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.