JB uz mam od predchoziho majitele, a tak nemam paru proc a jak to vse funguje
s Itunes uz jsem se skamaradil, ale zda se mi, ze mam problemy s nejakymi aplikacemi
1) kdyz spoustim cydii, tak se nacita strasne dlouho, mozna to je normalni, ale napr. installous je zapnuty okamzite. Kdyz jsem spoustel cydii naposledy, pri projizdeni mi zacala hlasit errory a pak se to seklo
2) Kdyz jsem si chtel stahnout aplikaci z installousu, tak se mi vetsinou nic nestahovalo, nebo se to pri instalaci zrusilo. jeste se mi nepodarilo aplikaci z istallousu nainstalovat.
3) Nejake aplikace (harry potter lego, asphalt 4) se mi pri synchronizaci s itunes jakoby naistalovaly, ale okamzite se zase smazaly
Jine (ACII, Gangstar) se mi zase pri zapinani vyply
pomuze restore?
pokud ano, smaze se mi uplne vse? nerad bych zase vse nahraval znovu
Otázka
sasa.lohr
Jsem nove majitelem Ipod touch 2g 32Gb
JB uz mam od predchoziho majitele, a tak nemam paru proc a jak to vse funguje
s Itunes uz jsem se skamaradil, ale zda se mi, ze mam problemy s nejakymi aplikacemi
1) kdyz spoustim cydii, tak se nacita strasne dlouho, mozna to je normalni, ale napr. installous je zapnuty okamzite. Kdyz jsem spoustel cydii naposledy, pri projizdeni mi zacala hlasit errory a pak se to seklo
2) Kdyz jsem si chtel stahnout aplikaci z installousu, tak se mi vetsinou nic nestahovalo, nebo se to pri instalaci zrusilo. jeste se mi nepodarilo aplikaci z istallousu nainstalovat.
3) Nejake aplikace (harry potter lego, asphalt 4) se mi pri synchronizaci s itunes jakoby naistalovaly, ale okamzite se zase smazaly
Jine (ACII, Gangstar) se mi zase pri zapinani vyply
pomuze restore?
pokud ano, smaze se mi uplne vse? nerad bych zase vse nahraval znovu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.