mike75 Odesláno Duben 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2017 Děcka,máte někdo propojenou ps4 s domácím kinem ? jde to a přes co ? Uvažuji o koupi ale nejsem si jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Duben 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2017 HDMI z PS4 do receiveru...vystup HDMI z receiveru do TV. Ziadna veda. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Duben 29, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2017 Super,dík. Ale kdybych nemel receiver ale jen v domácím kine blue-ray? zapojím to taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 30, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2017 Pak jedine pres opricky vystup (spdif) ale pozor maji ho jen puvodni vetsi modely ps4, u verze slim byl opticky vystup odstranen a ma ho jen ps4 pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Květen 2, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2017 super,tak jdu do toho s blue-ray díííííík.Mám první ps4 a optický je tam OUT. takže vpoho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Květen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2017 Ahoj,Ja si kupoval domaci kino s tim ze tam bylo hdmi ale omyl je ze to je hdmi OUT a ne IN...takze jsem pichnul normalne optickej kabel z kina do tv a kino mi ted fungune jak na ps4 tak na televizy a filmy...Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Květen 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2017 Ahoj,super a dík TrUs reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Děcka,máte někdo propojenou ps4 s domácím kinem ? jde to a přes co ? Uvažuji o koupi ale nejsem si jistý.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.