Mr_Agony Odesláno Květen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2017 Zdravím, já a známý sháníme aktivnější lidi na hraní GTA V na PS4. Aktuálně jsme dva a třetí člověk se sem tam přidá. Na loupeže ale potřebujeme lidi 4 a většinou není kde je sehnat. Proto pokud máte zájem hrát multiplayer GTAčka a třeba nemáte moc s kym, přidejte si mě, ať můžeme konečně Los Santos vykrást do základu PSN ID: agonymaker Preferujeme dospělejší hráče s IQ větším, než má sklenička vody Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2017 Poslal jsem zadost Mr_Agony reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Agony Odesláno Květen 3, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2017 Aktuálně mi vyběhla a v mobilu se zas někam zašila mrcha hledám a pátrám, hned to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2017 V pohode, hrat budu zrejme az o vikendu, nevadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Agony Odesláno Květen 3, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2017 Nevadí potřebujeme nějakou aktivnější základnu. Akorát tenhle víkend nebudu asi zase já rodinné povinnosti o prodlouženém víkendu Nicméně každej člověk do GTA se hodí, ať je s kym blbnout Naše ideální představa je mít možnost jezdit závody Friends only a udělat bonus za loupeže od A do Z se stejnými lidmi Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2017 Elite challenge za 10 mega bych rad dal take Mel jsem par pratel, se kterymi jsme to zkouseli, ale jejich trpelivost nebyla zrovna nejvhodnejsi pro tuhle hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Agony Odesláno Květen 3, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2017 Jestli se nepletu, tak je to ale se stejnejma lidma a BEZ úmrtí jsme teprvá na 80ce... já to hrál chvíli ještě i na PC a kámoš má na PC 4x 100 charakter...ale elite bude pecka Nicméně my na to aspoň máme trpělivost. Jen to chce sehnat aspoň stabilního čtvrtýho hráče na loupeže Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2017 Ja mam level tusim kolem 170, takze uz mam neco odehrano ;) Mr_Agony reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Květen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2017 Martinoslav je jistej a se mnou už jsme 4! Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 4, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2017 Vyborne! Takze po vikendu bychom se do GTA mohli ve ctyrech pustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Agony Odesláno Květen 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2017 Spatty, ty moc dobre vis, ze ty jsi ten znamej co se sem tam objevi :-D. S tebou se pocitat neda :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 5, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2017 Aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Květen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 GTA trochu upadlo ale pořád jsi sem tam zahrajeme , Criminal mastermind se dá udělat jen je potřeba vědět jak jsi heist co nejvíce zjednodušit. Dříve jsem to dělali akorát v poslední fázi jsem se už nedokázali domluvit a dohrát to díky času . O víkendu je dvojnásobek money a xp za heist mise, kdybys chtěl napiš pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Agony Odesláno Květen 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 To x2 je super. Ad lidi, lidí je tam stále dost a pořád potkávám nováčky Co se týče heistů, už jsme stihli i ověřit, že x2 se nevztahuje na peníze z finále loupeže, což mě trochu zamrzelo... bylo by to moc príma Nicméně určitě se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 Ja uz bych si konecne rad zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Agony Odesláno Květen 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 šak doraž dneska mám deskovky, ale potom budu hádám každý večer až do noci přístupný...stačí naskočit a jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 V kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Agony Odesláno Květen 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 jak řikám...dneska ne, ale standardně tak nejpozdějc v 8 večer dorážim nejpozději a pak jedu do půlnoci v pátek a sobotu jedeme i třeba do dvou do tří do rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 Tak zitra po osme... a beda jak pro me nebude misto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Agony Odesláno Květen 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 Budeee neboooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Květen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 paráda, já zítra taky můžu nakoupím pivka a jedem Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.