Vicfull1 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Čus.. Poraďte mi prosím nějaký program na tvoření videí . Když si nahraju video ze hry, tak abych je pak upravil.. Aby se na to video dalo psát.. Byly tam hezké efekty atd.. vždyt to znáte.. A Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Pinnacle Studio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Sony Vegas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Magic Bullet Looks, kámoš v tom dělá a je to fakt paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Jestli někdo máte nějaké video na internetu udělané v tomto programu co jste říkali dej te sem prosím odkaz.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 EJstli moc nerozumis Movie Making tak ti postaci Windows Movie Maker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Jednoznačně pokud nechceš nic složitého , tak stačí pro prezentaci tvého vlastního videa Windows Movie Marker . Později pro složitější ůpravi a efekty videa můžeš vyzkoušet CyberLink PD , Pinacle S , atd.. [url]http://www.youtube.com/watch?v=Mo6I56xi84M[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Tak pokuď chceš obyčejnější tak WMM-Windows Movie Maker pokud chceš střední efekty apod... tak asi Sony Vegas a pokud chceš profesionální video program tak určitě Adobe Premiere Elements (ale musíš v tom umět,není to tak lehký jak WMM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasss Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Já jsem používám Pinacle Studio a dělal jsem v něm už i film, pracuje se sním velmi dobře, není tak složitý jak Sony Vegas Ukázka video ze závodů (kvalita videa je horší- točeno na digitální foťák) Ale i v Movie Makeru se dá udělat pěkné video http://www.youtube.com/watch?v=kMg3Hm6SM3E&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.