Kabis Odesláno Červen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2017 Hra vychází 10. Listopadu 2017. Jaký je Váš názor, popřípadě myslíte že je na co se těšit? Zde:Trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červen 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2017 Zatím bych to s tešingem moc nepřeháněl, bojím se aby tam přes samou akci bylo taky nějaké závodění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2017 Chybí mi ty streetové závody ve stylu underground, tuning úpravy vozidel, open world, lepší online, ranked systém, možnost závodění v rámci crew (party proti sobě) atd. na tohle nové NFS nejsem moc zvědavý. Věřím že arkáda to bude super, očekávaní to však nenaplní. NFS2015 rychle omrzela, tam se defakto dokončí příběhová linie (která mimochodem stála za nic), párkrát zazávodíte s kamarádem a to je asi tak všechno, traffic a oteřený svět nebyl moc vyladěný naháněčky s policí hodně chabé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2017 Z NFS2015 mám platinu, hra mě i docela bavila, ale jak píše Buladog... chtělo by to nejlépe remake undergroudnu... ať už 1 nebo 2 .. ve dvojce to byla pecka, pouliční závody, dragy, srinty, okruhy.možnosti tuningu, lazení auta v depu ... u toho se dali trávit desítky hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2017 To já trávil ze začátku u NFS 2015 desítky hodin kdy si člověk hrál s polepy a deasignem auta, pak přišel update kde již byla možnost tyhle polepy stáhnout již vytvořené jinými uživateli. Zde platilo pravidlo hodinu ve městě a tři v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kabis Odesláno Červen 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2017 NFS 2015 jsem ješte ani nehrál, oplatí si to teď od někoho koupit a zahrát si to? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2017 Ty já jsi to sem tam zapnu a zajezdim jsi. Vyšlo dost updatu a jen ten herní obsah lehce rozšířen. Teď už ta hra není ani cenově náročná a jako arkada underground závodění se to určitě vyplatí, minimálně dohrát jsi ten "příběh". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Leden 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Můžete mi prosím někdo říct, jak se ta hra jako ukládá? Nebo náhodně si to ukládá sama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kabis Odesláno Leden 18, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 Payback jsem nehrál, ale tuším že to bude asi stejně jako u předchozího dílu, kde si hra sama ukládala pozice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Leden 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2018 já si to myslim právě taky..ale teď mi vypadl proud a hodinový progress zmizel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Leden 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2018 Ta hra potřebuje internetové připojení, savy se ukládají přimo na servery EA Kabis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Leden 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2018 Dávám do kupy svůj vozový park, konečně jsem dosbíral součástky na VW Beetle kterého chci upravit na dirt, k mému překvapení jsem zjistil že celé auto je zase od ranku 1 i když jsem s původním dirt autem měl karty hodnoty 10 a více, máte nějakou metodu jak ty karty farmit rychleji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2018 koupit si nejakej ten lootbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Leden 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2018 no nakonec je jediná možnost prostě s tím autem začínat od startu jezdit závody a postupně to upgradovat, abych toho WC dostal na 300 tak jsem utratil téměř 350 tísic (za závod který má cca 3 - 4 minuty máš 12k), to je cca 2-3h farmení, nejhorší je že ani nevíš jestli to auto pak bude stát za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.