djtoko Odesláno Červen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2017 1/6 - 12-palcová akční figurka hrdiny nacistického zabijáka Williama Josepha "BJ" Blazkowicze, zabaleného v prémiovém boxu ve stylu šedesátých let (+ šest high-end zbraní, sekera a bomber). steelbook se hrou plakát https://store.bethsoft.com/wolfenstein-ii-collectors-edition - pouze pro US - cena $100.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2017 Jsme to tu dali oba současně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červen 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2017 Jéééé no jo vidíš já jsem velkej fanda Wolfíka tak jsem to musel postnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2017 Taky se na tohle těším. Nechal jsem moje téma smáznout. Já bych bral ten steelbook,zbytek by si mohl nechat klidně někdo jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelbook.collector Odesláno Červen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2017 pěknej hnus,za to bych v životě 100 doláčů nedal :-D vypadá to jak od Matella strejda999 a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 13, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2017 V CR cena cca 3 tisice = masakr. Ta figurka vypada otresne. http://www.zing.cz/novinky/36908/sberatelska-edice-wolfenstein-2-the-new-colossus-s-akcni-figurkou-bj-blazkowicze strejda999 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2017 před 1 hodinou, Martinoslav napsal: V CR cena cca 3 tisice = masakr. Ta figurka vypada otresne. http://www.zing.cz/novinky/36908/sberatelska-edice-wolfenstein-2-the-new-colossus-s-akcni-figurkou-bj-blazkowicze i 3D tiskárna to udělá lépe, opravdu hnus za trojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2017 Mně jde hlavně o hru na X one a steelbook,takže kdo by chtěl tu figurku s bundičkou (Ikdyž je prý škaredá ) a plakát,můžeme se domluvit.Prostě se podělit na ceně. Takže více v SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Červen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2017 V 13. 6. 2017 at 17:46, strejda999 napsal: i 3D tiskárna to udělá lépe, opravdu hnus za trojku. S tím souhlas ,ta soška by byla i zadarmo předražená 3 tisíce bych za to nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Při předobjednávce na X zone dávají tyhle dárky - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 To docela ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Takže vlastně budou 2 steelbooky,jeden v edici a jeden jako bonus,a každý vypadá jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Hod to jeste do cenovych akci ve sberatelske sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2017 Hra se steelem je doma, tak to můžu rozjet. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.