Panther Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Mám HDMI a dnes jsem si koupil COD Black Ops a kdyz hraju vypada to spis na scart nevite cim to muze byt je to fakt fuj napr v menu ty televize uplne bez textur. Proste to vypada jak kdyz jsem pustil na xboxu singularity pres scart fuj //je vic druhu HDMI? Doporucili byste mi nejakej? a obraz celkove neni ostrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 hrál jsi na tom jiné hry, na tom jednom kabelu? Některé kabely jsou holt k hovnu a nefungují jak mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Je to tím že Black ops nejede v HD,pouze v rozlišení 544p je to humus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 např Red Faction Guerilla ten samý problem a stejne DC universe jediný co vypadalo dobře bylo jen LBP a Joe Danger...V ostatnich hrach napr obrysy postav byly na okrajich ctvereckovane do tvaru obrysu nikoliv hezkou obtazenou tenkou linkou jak má být kabel i televize podporuji 1080p // na CoD je napsane ze podporuje 1080p tak nevím //2 legion nemuzes nejaky doporucit mam po ruce tak 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Kup jinej kabel, podle mě je to kabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 např Red Faction Guerilla ten samý problem a stejne DC universe jediný co vypadalo dobře bylo jen LBP a Joe Danger...V ostatnich hrach napr obrysy postav byly na okrajich ctvereckovane do tvaru obrysu nikoliv hezkou obtazenou tenkou linkou jak má býtkabel i televize podporuji 1080p // na CoD je napsane ze podporuje 1080p tak nevím //2 legion nemuzes nejaky doporucit mam po ruce tak 500 Je jasný že pokud máš obycej treba nepozlacvcenej...nekvalitni..tak jasny ze ze treba za 500,- je optimalni cena pro hdmi cabel...Treba ted maj na aukru za 239,- Eagle ... s 3D ready...coz uz musi mit nejakou kvalitu....kup HDMI z nejakyho poradnyho console shopu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Kablom to nie je! Ked ti ide obraz a zvuk HDMI kablom, tak problem nie je ziadny. Problem je v tom, ze ako tu konkretnu hru urobia vyvojari. Nemysli si, ze 5 rokov stare konzoly budu mat vykon terajsich nadupanych PC!!! Inak tu mas skutocne rozlisenia hier, darmo ze si nastavis 1080p, to konzola iba upscaluje a to nestoji za vela!!! http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 tzn mam si dat mensi rozliseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 tzn mam si dat mensi rozliseni? Ano - Call of Duty: Black Ops = 960x544 (2xAA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 tzn mam si dat mensi rozliseni? Aby si tomu rozumel: staci na terajsie konzoly 720p. Ale ak si myslis, ze znizenim rozlisenia bude obraz krajsi v tom tvojom probleme, tak nie...hra je taka aka je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 rezoore hele jak sem si precetl toto : Call of Duty: Black Ops = 960x544 (2xAA) tak to mam nastavit ale to v zavorce znamena AntiAliasing a PS3 to nema ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 rezoore hele jak sem si precetl toto : Call of Duty: Black Ops = 960x544 (2xAA) tak to mam nastavit ale to v zavorce znamena AntiAliasing a PS3 to nema ne? To je rozlišení ps3 verze s 2xAA Jinak je divný že hrusně vypadá i Red faction ten si myslím vypadá celkem pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 rocko jenom obcas treba na obzoru hory nebo textura "krateru" je casto mazla ale postavy jdou jinak Cod jsem dal na mensi a ted jsem se v menu chvily na ty zidli otacel az najednou textury tam byly tak vcelku dobry jen textura jednich dualek tam chyby a je to fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Hele co si psal o ty ps3 verzi s 2+aa? to existuje?A jak nastavim rozliseni?Rozliseni jde nastavit jen 480,720,1080i-p..ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Razzere: Bylo tu hodně různých problémů s kabely - třeba ten, kdy dotyčnému vše šlapalo, ale po asi 2é minutách to celé vypadlo, šel jen zvuk. Když koupil jiný kabel, problém se vyřešil. Kabely ou zrádné, podle mě ti to určitě pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 nejaky video nebo fotka tveho problemu by možná pomohly ti říct jestli je to normalní nebo ne , ja zatím co jsem hrál tak ty hry jsou vetsinou 720 p a neni to tak špatny opravdu se na to dá koukat dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 4cut Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 přesně tak kabel HDMI může mít problém i se zhoršením kvality obrazu ... ne jen že jde nebo nejde... a pro trezzora Core i7 980x má výkon 109,4 GFLOPS a Cell v ps3 dosahuje 204 GFLOPS chtěl bych ten procesor do pc .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Mám HDMI a dnes jsem si koupil COD Black Ops a kdyz hraju vypada to spis na scart nevite cim to muze byt je to fakt fuj napr v menu ty televize uplne bez textur. Proste to vypada jak kdyz jsem pustil na xboxu singularity pres scart fuj
//je vic druhu HDMI? Doporucili byste mi nejakej?
a obraz celkove neni ostrej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.