Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Co to je za grafiku?

Panther

Otázka

Mám HDMI a dnes jsem si koupil COD Black Ops a kdyz hraju vypada to spis na scart nevite cim to muze byt je to fakt fuj napr v menu ty televize uplne bez textur. Proste to vypada jak kdyz jsem pustil na xboxu singularity pres scart fuj

//je vic druhu HDMI? Doporucili byste mi nejakej?

a obraz celkove neni ostrej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

např Red Faction Guerilla ten samý problem a stejne DC universe jediný co vypadalo dobře bylo jen LBP a Joe Danger...V ostatnich hrach napr obrysy postav byly na okrajich ctvereckovane do tvaru obrysu nikoliv hezkou obtazenou tenkou linkou jak má být

kabel i televize podporuji 1080p

// na CoD je napsane ze podporuje 1080p tak nevím

//2 legion nemuzes nejaky doporucit mam po ruce tak 500

Odkaz ke komentáři

• 0
např Red Faction Guerilla ten samý problem a stejne DC universe jediný co vypadalo dobře bylo jen LBP a Joe Danger...V ostatnich hrach napr obrysy postav byly na okrajich ctvereckovane do tvaru obrysu nikoliv hezkou obtazenou tenkou linkou jak má být

kabel i televize podporuji 1080p

// na CoD je napsane ze podporuje 1080p tak nevím

//2 legion nemuzes nejaky doporucit mam po ruce tak 500

Je jasný že pokud máš obycej treba nepozlacvcenej...nekvalitni..tak jasny ze ze treba za 500,- je optimalni cena pro hdmi cabel...Treba ted maj na aukru za 239,- Eagle ... s 3D ready...coz uz musi mit nejakou kvalitu....kup HDMI z nejakyho poradnyho console shopu...

Odkaz ke komentáři

• 0

Kablom to nie je! Ked ti ide obraz a zvuk HDMI kablom, tak problem nie je ziadny. Problem je v tom, ze ako tu konkretnu hru urobia vyvojari. Nemysli si, ze 5 rokov stare konzoly budu mat vykon terajsich nadupanych PC!!!

Inak tu mas skutocne rozlisenia hier, darmo ze si nastavis 1080p, to konzola iba upscaluje a to nestoji za vela!!! http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241

Odkaz ke komentáři

• 0
rezoore hele jak sem si precetl toto : Call of Duty: Black Ops = 960x544 (2xAA) tak to mam nastavit ale to v zavorce znamena AntiAliasing a PS3 to nema ne?

To je rozlišení ps3 verze s 2xAA

Jinak je divný že hrusně vypadá i Red faction ten si myslím vypadá celkem pěkně.

Odkaz ke komentáři

• 0

rocko jenom obcas treba na obzoru hory nebo textura "krateru" je casto mazla ale postavy jdou jinak Cod jsem dal na mensi a ted jsem se v menu chvily na ty zidli otacel az najednou textury tam byly tak vcelku dobry jen textura jednich dualek tam chyby a je to fuj

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu