Wind Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Zdravim,mám takový hloupý dotaz,poradte co bych mohl dat holce k vánocům mě toho moc nenapadá jediné co mě napadlo jako maličkost toto http://www.apple.com/cz/ipodshuffle/ má ráda zelenou barvu tak bych jí koupil zelenej co myslíte je to dobrej nápad?děkuji EDIT:není to na zítra má to 2 týdny čas :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Kolik jí je?To je tvoje "holka",žena,nebo dcera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Kolik Ti je let proboha? Tipuju, ze jsi jeste nactiletej - je hovadina v tomhle veku kupovat tak drahe darky holce, se kterou nemas nic vaznejsiho. Holek jeste X vystridas a takhle do ni strilet penize je hovadina. Stejne si ji nekoupis. Takze ji radeji nekam pozvi na sklenicku, na nejake romanticke misto nebo ji kup nejake pekne (spodni) pradlo a bude to tak darek i pro tebe ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Čau :angle: .... ipod suffle .... je podle mě zbytečnost ;) ...... to už jí kup tuto mp3 je to sice šit .... ae je to daleko levnější :!:... a na hudbu to bude stačit ... a k tom jí kup ňákého "lovely" :love: plyšáka :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Zdravim,mám takový hloupý dotaz,poradte co bych mohl dat holce k vánocům mě toho moc nenapadá jediné co mě napadlo jako maličkost totohttp://www.apple.com/cz/ipodshuffle/ má ráda zelenou barvu tak bych jí koupil zelenej co myslíte je to dobrej nápad?děkuji EDIT:není to na zítra má to 2 týdny čas :) Vibrátora,dejte si vecere a pak ji stim pomoc...procte te si manual...a jedete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 jo sorry doplnuju info..no mně je 15 jí je 14 a je to moje holka takže sklenka je blbost a na lovely plyšáčky už jsem alergickej...spodní prádlo by asi taky nebyl nejlepší nápad....na ceně za dárek nezáleží jde o to jestli si myslíte že by jí to udělalo radost...(btw: obyčejnou mp3 jí kupovat nechci :) Edit: hodně mi na ní záleží a nejsem tip kluka co střídá holku každej měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Tak nejake krasne naušnice,nahrdedlniky...A taky jde o to jestli ona je stejna jako ty(jestli ji an tobe zalezi atd..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Knížkou taky neurazíš... EDIT: Já třeba koupil knihu Assassins Creed: Renesance, je to velmi nedostatkové zboží a dotisk až v roce 2012, takže taková menší exkluzivita za 300sta. Navíc to má za trest, protože dostanu playšáka :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 .... Noo tak jí kup ňáké oblečení , kosmetiku ... bo tak něco ... .třeba tento pásek .. ten bych koupil na tvém místě já ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Knížkou taky neurazíš... Nynjesi holky knizkou moc nenadchnes...jak jsem rikal nej moznost je Vibrátor.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 .... Noo tak jí kup ňáké oblečení , kosmetiku ... bo tak něco ... .třeba tento pásek .. ten bych koupil na tvém místě já ;) ... Ten je pěknej ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Nynjesi holky knizkou moc nenadchnes...jak jsem rikal nej moznost je Vibrátor.. A taková otázka, spal s ní? :D jinak by to mohla ponižující situace (pro tebe) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 silver, Ty jsi měl asi hodně holek, co? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 pásek je dobrej nápad ale taky neznám její rozměry,stejně tak oblečení atp. podobné věci ...s těma je to složitý a chci aby to bylo překvapení a ne abych se jí ptal na velikost trička :-) EDIT:ne naspal..žádný debility tipu vybrátor,robertek a podobný pičoviny nepřipadjí v úvahu :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 tak k pásku rozmer vedet nepotrebujes ;) ..... btw silver ... kolik ti je ?... hadam ze tak 11-12 ?.... vibrator kup tvoji matce ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 OMG tak pasek se nedela presne na veliksoti...dykz ji nebude tak ji tam udelas dirku na vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 tak k pásku rozmer vedet nepotrebujes ;) ..... btw silver ... kolik ti je ?... hadam ze tak 11-12 ?.... vibrator kup tvoji matce ;) Svoji matce vibrator kupovat nebudu,nejsem ty ;)...Jinak bylo to sranda...neberte vsechno vážně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 ja ty svy koupil krasny zimni boty, prstynek + nausnice :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 No jestli se ti chce dát 2k za iPod, kterej nemá ani display, tak jí ho kup. Myslim, že Mini by byl asi nejvhodnější, ale v 15 bych to 100% nekoupil. A nějaký pěkný tričko je podle mě vhodnej dárek, a když nebudeš vědět velikost, tak kup Sko, vždy se dá vyměnit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 No jestli se ti chce dát 2k za iPod, kterej nemá ani display, tak jí ho kup. Myslim, že Mini by byl asi nejvhodnější, ale v 15 bych to 100% nekoupil. A nějaký pěkný tričko je podle mě vhodnej dárek, a když nebudeš vědět velikost, tak kup Sko, vždy se dá vyměnit ;) Furt lepsi koupit nemsi nez vetsi...ale bral ybch ten pasek... A nebo nejaky treba srdicko na krk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 srdíčko na krk? to si myslím že už moc nefrčí :D jinak tričko taky dobrej nápad má ráda Roxy tak bych mohl zajít do quiksilveru a kouknout tam na něco :D ale tím pádem bych musel jít s její kámoškou protože budu mít asi trošku jinej vkus :D zatím děkuju za rady , jo a ten iPod stoji 1200 ale to je jedno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Furt lepsi koupit nemsi nez vetsi...ale bral ybch ten pasek...A nebo nejaky treba srdicko na krk... Budeš říkat : A (Myslel jsem, že jsi hubenější) - malé tričko B (Myslel jsem, že jsi tlustší) - velké tričko => je to úplě jedno, když nekoupíš přesnou velikost budeš v háji :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 V 15-ti nemá cenu rvát hodně peněz do GF, zvlášť když to zatim neni nic vážnýho. Holek ještě vystřídáš ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Nebo se nech vyfotit v enaky muzsky pozici a zaramuj ji to :D :D..né...btw.to srdiko neni out...zkus treba ji tam vytesat inicialy (kuba+xxx=k+x :) ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 no děkuju moc všem za rady pokud to nejsou ty uplne mimo mísu...nejspíš bych jí koupil nějaké to tričko nebo pásek to by skvělej nápad a máte pravdu i finančně dostupnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts