Manoust Odesláno Červenec 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2017 Kdo chce hrat betu uz driv a nema kod, tak staci zalozit Hong Kongsky ucet a z tama betu stahnout :). Pripadne sem muzete psat vase nazory na betu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 18, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2017 Tak jsem to dojel. celkem pozitvni lec kratke. hodne nejspis pro fandy 1ky, jsem se ztracel dost teda:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctwereczz Odesláno Červenec 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2017 jsem se dival dneska na ps store, ze to stahnu a pise mi to, ze nejde, protoze to nemam predobjednane (vim, ze to muzu predobjednat a pak zrusit), ale predobjednavka da jen casovou exkluzivitu.. odedneska by to melo byt free globalne.. mate stejny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.