demolista Odesláno Červenec 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2017 Zdravím, seka se mi hra na ps4 pro, nevite čím by to mohlo být ? Ostatní hry jedou v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červenec 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2017 optimalizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 demolista Odesláno Červenec 25, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2017 Špatná optimalizace je jen u PS4 Pro nebo i u normální verze PS4 protože koupil jsem si PS4 Pro z důvodu že hry pojedou plynule a hraju ve full hd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červenec 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2017 Jede to uplne stejne jak na ps4, tak na procku. To plati u vsech her, ktere nemaji vydany patch primo pro PRO verzi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Červenec 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2017 A na PS4 seka? Planoval jsem koupit...ted trochu vaham... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červenec 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2017 Jak kdy, kdyz treba rychle projizdis mestem nebo je kolem tebe moc vybuchu, tak je videt pokles frameratu. Kazdopadne jestli vahas kvuli tomu, tak nevahej a urcite kup. V 90% hry to je v klidu, obzvlast v SP, v MP se to kouse vic. Kdybys nekupoval hry jen kvuli obcasnym propadum frameratu, tak si dneska skoro nic nezahrajes :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 26, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2017 Doporucuju vyuzit boost mode u ps4 pro, hodne tomu pomuze... Je skoda, ze Rockstar na GTA V, story mode, tak kasle... dovedu si patch pro ps4 pro predstavit v lepsim frameratu a vyhlazovani, coz by uplne stacilo a samozrejme singl dlc Ale to bych chtel asi moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
demolista
Zdravím, seka se mi hra na ps4 pro, nevite čím by to mohlo být ? Ostatní hry jedou v pohodě.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.