Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mám strasně pomalej net

vvacek

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Záleží na počítači,poskytovately internetu a prohlížeči zkusel si třeba Google Chrome?Popiš blíže situaci,jinak se to z mé strany bere jako spam příspěvky typu nevíte co se stalo mám prázdnou ledničku neberu jako smysluplné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

jaktože se ti načetlo console-forum? :lol:

jinak abych nebyl offtopic, u O2 je jedna velká nevýhoda a to tzv. agregace...pokud je připojeno víc lidí z jedné sítě, zpomalí se úměrně tomu tvoje připojení...tzn, je-li připojeno 5 lidí současně, bereš 8MB děleno 5-ti...

Odkaz ke komentáři

• 0

Ještě se tu nikdo nezmínil, že problémem může být taky malware (což jsou viry a podobně). Pokud se ti zdá, že i celý počítač se zpomalil, nebo ti naskakují pop-up okna (náhle se objevující nové internetové okna) zkus si projet počítač antivirem, antispywarem, atd. Více například tady: http://www.spyware.cz/

EDIT: Mohl bys nám prosím odepsat zda používáš antivirus (popřípadě jaký a musí být vždy plně aktualizovaný), používáš nějaké další podobné věci? (Anti-Spyware, Firewall, atd)

Odkaz ke komentáři

• 0

jo to mě napadlo,najed do správce úloh(pravym tlacitkem na listu windowsu,nebo ctrl+alt+del)

pak dej výkon,tam zmáčkni sledování prostředků,vyber záložku síť a tam máš procesy,které využívají internet,a kolik si z něho berou

pokud tam je něco kromě schvost a system,tak to vypni

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu