vvacek Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Nevíte co s tím nenacte se mi facebook.webnode a pár dalších stránek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Že by vyměnit poskytovatele ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Tak za 1. mohl bys nám napsat jakého poskytovatele internetu máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Nebo taky jiné DNS server. Nejlepe free servery od googlu 8.8.8.8 a 8.8.4.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vvacek Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 jak se mněni ten DNS server Poskytovatel : Telecomika 02 (nebo tak nak) DNS : 192.168.1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 A rychlost připojení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prachy Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Záleží na počítači,poskytovately internetu a prohlížeči zkusel si třeba Google Chrome?Popiš blíže situaci,jinak se to z mé strany bere jako spam příspěvky typu nevíte co se stalo mám prázdnou ledničku neberu jako smysluplné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wind Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 hele od O2 ho mám taky a dneska sem to měl taky uplne brutalne zpomaleny ze s mi nenacetl poradne ani google ale ted uz je to ok. kazdopadne o2 sou priserny vyděrači co nemají ani co nabídnout,říkejte si co chcete.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 jaktože se ti načetlo console-forum? :lol: jinak abych nebyl offtopic, u O2 je jedna velká nevýhoda a to tzv. agregace...pokud je připojeno víc lidí z jedné sítě, zpomalí se úměrně tomu tvoje připojení...tzn, je-li připojeno 5 lidí současně, bereš 8MB děleno 5-ti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Kdybych si nedomyslel, že to nemá být Telefonika, ta splácanina, kterou jsi napsal by mi připadala více než komická. Telefonika+Telecom=Telecomika :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 korbi Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Ještě se tu nikdo nezmínil, že problémem může být taky malware (což jsou viry a podobně). Pokud se ti zdá, že i celý počítač se zpomalil, nebo ti naskakují pop-up okna (náhle se objevující nové internetové okna) zkus si projet počítač antivirem, antispywarem, atd. Více například tady: http://www.spyware.cz/ EDIT: Mohl bys nám prosím odepsat zda používáš antivirus (popřípadě jaký a musí být vždy plně aktualizovaný), používáš nějaké další podobné věci? (Anti-Spyware, Firewall, atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jo to mě napadlo,najed do správce úloh(pravym tlacitkem na listu windowsu,nebo ctrl+alt+del) pak dej výkon,tam zmáčkni sledování prostředků,vyber záložku síť a tam máš procesy,které využívají internet,a kolik si z něho berou pokud tam je něco kromě schvost a system,tak to vypni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vvacek
Nevíte co s tím nenacte se mi facebook.webnode a pár dalších stránek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.