Anonym5280 Odesláno Srpen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2017 Dobrý den když dám přes kabel z ps 4 napajet ovladač tak ho po chvíli spustim tak párkrát blikne a pak jednou modře napíše to že je vybyty a pak jen disconnect napájecí kabel funguje ale ne na ps 4 ne reset jsem zkoušel ale nic prosím co mam delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrM74 Odesláno Srpen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2017 Lidi, vás ve škole neučí čárky a tečky ve větách? Nebo je něco takového pro mladý už přežítý, out, a trapný, a cool je psát jako prase? Já vůbec nepobral otázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Srpen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2017 pouzit novy kabel, ty puvodni od sony brzy odchazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonym5280 Odesláno Srpen 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Ale ten drát funguje když si s ním dám nabýt mobil tak se to nabiji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Reklamuj ovladac, do 30ti dnu dostanes novy, jestli ho nemas v zaruce pak koupit novy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Anonym5280
Dobrý den když dám přes kabel z ps 4 napajet ovladač tak ho po chvíli spustim tak párkrát blikne a pak jednou modře napíše to že je vybyty a pak jen disconnect napájecí kabel funguje ale ne na ps 4 ne reset jsem zkoušel ale nic prosím co mam delat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.