Anonym5280 Odesláno Srpen 13, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2017 Dobrý den když dám přes kabel z ps 4 napajet ovladač tak ho po chvíli spustim tak párkrát blikne a pak jednou modře napíše to že je vybyty a pak jen disconnect napájecí kabel funguje ale ne na ps 4 ne reset jsem zkoušel ale nic prosím co mam delat Citovat
0 PetrM74 Odesláno Srpen 13, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2017 Lidi, vás ve škole neučí čárky a tečky ve větách? Nebo je něco takového pro mladý už přežítý, out, a trapný, a cool je psát jako prase? Já vůbec nepobral otázku. Citovat
0 headhot Odesláno Srpen 13, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2017 pouzit novy kabel, ty puvodni od sony brzy odchazi Citovat
0 Anonym5280 Odesláno Srpen 18, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2017 Ale ten drát funguje když si s ním dám nabýt mobil tak se to nabiji Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 18, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2017 Reklamuj ovladac, do 30ti dnu dostanes novy, jestli ho nemas v zaruce pak koupit novy. Citovat
Otázka
Anonym5280
Dobrý den když dám přes kabel z ps 4 napajet ovladač tak ho po chvíli spustim tak párkrát blikne a pak jednou modře napíše to že je vybyty a pak jen disconnect napájecí kabel funguje ale ne na ps 4 ne reset jsem zkoušel ale nic prosím co mam delat
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.