michal.ostravice Odesláno Srpen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2017 Potřeboval bych poradit s touto hrou. Kde nebo kdy mohu vyměnit korok seed za vylepšení, nevím jestli se to časem neotevře a pokud ano, tak který quest to je. Druhý dotaz je na potvoru Vah Naboris. Ten lachtan mě nechce poslouchat a přitom jsem na něm předtím běžně jezdil, teď jsem nonstop v písku a nelze jet déle než dvě sekundy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2017 běž do kakariko, projdi vesnici(směrem do kopce) a pokračuj po cestě, u cesty bude postava Hestu(stromeček) tam dostaneš úkol, ten splň a můžeš začít něco málo po vyměňovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Červen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2018 Můžete mi někdo poslat přehled receptů na jídlo a elixíry, nejlépe obrázkový? Našel jsem samozřejmě plno přehledů atd, ale hledám, jestli přece jen nemá někdo něco lepšího a přehlednějšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.