michal.ostravice Odesláno Srpen 21, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2017 Potřeboval bych poradit s touto hrou. Kde nebo kdy mohu vyměnit korok seed za vylepšení, nevím jestli se to časem neotevře a pokud ano, tak který quest to je. Druhý dotaz je na potvoru Vah Naboris. Ten lachtan mě nechce poslouchat a přitom jsem na něm předtím běžně jezdil, teď jsem nonstop v písku a nelze jet déle než dvě sekundy. Citovat
seth123 Odesláno Srpen 21, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2017 běž do kakariko, projdi vesnici(směrem do kopce) a pokračuj po cestě, u cesty bude postava Hestu(stromeček) tam dostaneš úkol, ten splň a můžeš začít něco málo po vyměňovat Citovat
mesan Odesláno Červen 7, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2018 Můžete mi někdo poslat přehled receptů na jídlo a elixíry, nejlépe obrázkový? Našel jsem samozřejmě plno přehledů atd, ale hledám, jestli přece jen nemá někdo něco lepšího a přehlednějšího. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.