ivo1 Odesláno Září 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2017 ahojte , som cerstvym majitelom ONE S , a chcem sa spytat ci existuje neaka app na virtualnu mechaniku , mam kopu 3D BD filmov na ext hdd v .ISO formate a ked uz je to taky maly PC ci take nieco vobec je a za dalsie , je neaky player ktory prehra 4K filmy opet z ext hdd , vcera som hladal neake v store ale vsetko ci aj platene alebo free su na nic . dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Září 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2017 Tak myslim, ze defaultni Media player umi prehravat i 4K videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo1 Odesláno Září 10, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2017 o to 4K at Tolko nejde a ten media player ich nevie prehrat , skusal som , hlavne mi ide o tu virtualnu mechaniku ci vie xbox spravit , lebo na PS3 po hacku to islo , tak ci aj tu treba takyto zakrok alebo je taka neaka app na stiahnutie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Září 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2017 Pochybuji, že něco takového půjde. XBox One neumí přehrát ani vypalované BD filmy natož ještě emulovat mechaniku, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Září 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 Pkud si dobře vzpominam, tak moznost prehravat vypalovane BD filmy byla oficialne prislibená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Září 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 Slibem nezarmoutíš :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Září 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2017 jasne. A ona uz není "v provozu"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Září 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2017 Když jsem to zkoušel naposledy a nefungovalo to, tak jsem se nakrknul a koupil si BD přehrávač. Pak už jsem to nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.