mihodape Odesláno Září 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2017 Potřebují poradit. Nevím proč mi Kinect nesnímá nohy. Největší problém je ,když hraje můj 5 letý syn. Zkoušeli jsme kalibrovat, ale stále to nefunguje. (pořád "čučí" do stropu). Prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2017 Ahoj, kinect vetsinou spatne snima pokud ma malo svetla v mistnosti. Pokud ani to nepomuze, tak te bohuzel nepotesim, zrejme je strzeny ten motorek co s tim senzorem hybe nahoru a dolu, to jedine sezen jiny pokud nemas jeste v zaruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mihodape Odesláno Říjen 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Ahoj. Bohužel světlem to není. Motorek funguje normálně, vyzkoušeli jsme to u známích a tam fungoval normálně a ten jejich u nás také blbl. Zkoušeli jsme i vyměnit konzoli a také to nepomohlo. Dokonce jsme i vymněnili nábytek a nic. Beru každou radu. Prosím pomozte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Říjen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 a pozice kinectu je normalni? nemas ho treba moc vysoko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mihodape Odesláno Říjen 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Mám ho pod televizí, jenom on se pořád zvedá až nahoru. Vydí od pasu nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Říjen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Ten kinect se přece dá nastavit aby měl výchozí pozici nižší než je nastavená původně a myslím, že se to nenastavuje v kalibraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mihodape Odesláno Říjen 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Kalibrace také nepomohla. Pořád nás vydí od pasu nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Říjen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Kinect teď zapojený nemám, ale myslím, že nastavení výšky kinectu v kalibraci není, mám dojem, že se ta položka v nastavení jmenuje "tilt" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mihodape Odesláno Říjen 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Nevíš prosím kde to přesně je. Nemůžeme to najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Říjen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 To bych musel vybalit kinect a to se mi ted nechce. Použij youtube, nebo google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mihodape Odesláno Říjen 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 To chápu. Zkusím to někde najít. Jinak moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Říjen 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Jo mimochodem, jak daleko stojíš od kinectu, min. vzdálenost je myslím 1,5m.Možná i 2 metry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mihodape Odesláno Říjen 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Vzdálenost není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 13, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Od kinectu idealne byt dva metry, pokud hraji dva tak 2,5 - 3 metry. Kinect by mel byt umisten kdyz stojis ve vysce pasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mihodape Odesláno Říjen 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Všem moc děkuji, už se mi to podařilo nastavit. Opravdu moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aneta Odesláno Leden 30, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2021 Mame uplne stejny promlem, muzu se zeptat, jak jste to vyresili? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mihodape
Potřebují poradit. Nevím proč mi Kinect nesnímá nohy. Největší problém je ,když hraje můj 5 letý syn. Zkoušeli jsme kalibrovat, ale stále to nefunguje. (pořád "čučí" do stropu).
Prosím o radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.