TatkaSoptik Odesláno Říjen 2, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2017 Ahoj, už týden mám na X1 dvě ikony Minecraft. Stará verze funguje zatím normálně. Nová verze mi taky funguje, ale nejsem si jist, zda se jedná jen o trial. Pokud je to trial, znamená to, že si Minecraft budu muset koupit znovu se všemi doplňky? Hádám, že stary Minecraft už nebude mít podporu a nebudou chodit záplaty.Nerozumím tomu. Může mi v tom někdo udělat jasno? Děkuji. Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk Citovat
MCkaTo6 Odesláno Říjen 3, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2017 Je to jen novější verze tu starou klidně smázej a používej jen tuhle nahranojou se ti tam i starý světy a i doplňky .. udělali to aby sjednotili hru na všech zařízení tet to můžeš hrát kdekoliv můžeš to rozehrát na Xboxu a pokračovat na mobilu nebo PC... Právě hledám pár hráčů co by chtěli hrát a koupit server je to 8 dolarů na měsíc kdyby hrálo 4- 5 lidí tak byla zanedbatelná částka TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat
TatkaSoptik Odesláno Říjen 4, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2017 Je to jen novější verze tu starou klidně smázej a používej jen tuhle nahranojou se ti tam i starý světy a i doplňky .. udělali to aby sjednotili hru na všech zařízení tet to můžeš hrát kdekoliv můžeš to rozehrát na Xboxu a pokračovat na mobilu nebo PC... Právě hledám pár hráčů co by chtěli hrát a koupit server je to 8 dolarů na měsíc kdyby hrálo 4- 5 lidí tak byla zanedbatelná částka Kdyz se na ten novy Minecraft divam ve Store, nabizi mi to Play a Buy 590Kc (nebo tak nejak) . Děsí me to [emoji23] Neukazuje mi, ze jsem vlastnik. Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk Citovat
TatkaSoptik Odesláno Říjen 7, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2017 V tom novem Minecraftu mi nejdou spustit žádné DLC [emoji848] Misto toho se mi spusti nejaky MineStore a chce to po mě znovu penize. Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.