Meowed Odesláno Říjen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2017 Ahoj mám dotaz. S přítelkyní chceme něco co má lokální coop a má to příběh. Něco jako resident evil. Poraďte mi prosím něco podle vašich skušeností. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 3, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2017 Resident evil 5, 6 a revelation 2. Diablo 3, Knack 2. tod vse co me aktuelne napada edit: jeste vsecky Lego hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sběratel Odesláno Říjen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2017 + Skylanders, Disney Infinity, Divinity: Original Sin, Alienation nebo Rayman: Legends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Meowed
Ahoj
mám dotaz. S přítelkyní chceme něco co má lokální coop a má to příběh. Něco jako resident evil. Poraďte mi prosím něco podle vašich skušeností. Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.