Hráč123 Odesláno Říjen 3, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2017 Pic,,,zacal jsem hrat FORTNITE battle royal rezim ....celkem hlina...kdybyste někdo hral tak dejte vedet...muj nick v popise Citovat
KRM Odesláno Listopad 27, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2017 Taky jsem zacal hrat nedavno.Hra me bavi,nic slozityho.Sice je to pro tvrdy bunnyhopery a campery,ale i tak je to dobry.Nic:KRM KRMATOR Hráč123 reagoval na 1 Citovat
Hráč123 Odesláno Prosinec 6, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2017 Dorazil xone x patch...vylepsuje rozliseni a prebira epic nastaveni detailu z PC..vetsi dohled, detailnejsi stiny a motion blur, ostrejsi obraz...no zkratka vse pro zlepseni zazitku pri battle royal....bohuzel v singleplayeru ve velkych bitvach dropuji fps az ke 20ti takze tam je to velice neuspkojive...pokud ale jako ja hrajete pouze battle royal tak krom limitu na 30fps dostavate PC detaily, ktere jak rikam podstatne zlepsuji dohled do dalky a tak i vase sance spatrit nepritele na vetsi vzdalenost... Citovat
Peťa.Valenta Odesláno Červen 10, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2018 Ahoj.Chci se zeptat. Koupil jsem si Xbox live zlaté členství a hru Fortnite Deluxe Founder's Pack. Stáhnul jsem si i Fortnite Battle Royal ale vůbec mi to nejde spustit. Do menu hry se dostanu a Xbox live mi frčí. Když dám play tak mi píše matchmaking a po načtení mi pořád píše socket failed (0) nevíte někdo prosím vás co s tím? Už si vůbec nevím rady.Předem díky za odpověď. Citovat
NobodyAnswers Odesláno Červen 10, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2018 Jsi připojený přes wifi nebo kabel? Na netu taky psali přeinstalovat hru. Citovat
Peťa.Valenta Odesláno Červen 10, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2018 Mám to přes wifi. To mě nenapadlo to přeinstalovat.Díky za radu. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.