TomasP. Odesláno Říjen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2017 Cauky lidi nekupoval nekdo xbox 500gb s fifou? Jedná se mi o to jestly hra je krabicova verze a pak jestly v baleni je i vertikal stojan?Jak maji v popise... Samozřejmě jsem jim psal,ale žádná odpoved... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2017 @romeno ty bys mohl vedet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2017 Pokud se jedna o origo budle od ms, tak ms budluje hru pouze formou kodu na stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2017 Je tam tedy krabicova verze Fify 18 a stojanek tam neni. Ale kdyz si to skocis koupit na kteroukoliv jrc prodejnu, je ted akce, ze k tomu dostanes live na 12 mesicu zdarma a druhy ovladac zdarma, coz je super si myslim. Akce je limitovana a do odvolani, konec nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Říjen 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2017 Děkuji moc za ochotu...JRC mě nakonec napsalo,krabicová verze a stojanek v balení je... Prosímtě je někde uvedena ta akce jelikož nikde nic nevidím...Hodím to do koše a nikde nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2017 Ta akce je pouze na prodejne, ten stojanek jsem v baleni nevidel tak tedy nevim no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.