Jirik3nec Odesláno Říjen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 Dobrý den potřebuju pomoc s gta 5 na ps3 koupil sem si hru nainstalovat a hraju v klidu hraju cca 20-25 minut a sekne se musím pak restartovat konzoli měl již někdo taky problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 Ahoj, dělá ti to jenom u jedné hry nebo u více her? Pokud jen u jedné, mrkni se jaký je stav blurayka se hrou, jestli není nějak moc poškrábané, poťapkané nebo dokonce naprasklé od středu disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik3nec Odesláno Říjen 10, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 Není je čisté a děla mi to u té jedné. Skoušim reinstal jestli pomůže jsem z toho zoufalý kamošovi jede a to má ps3 fat. Nemůže být ta slim verze slabá na tu hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 Slimko určitě slabné nebude, střeva uvnitř jsou prakticky stejná jak v obyč fat ps3. A reinstal hry a updatů by byla má další rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik3nec Odesláno Říjen 10, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 reinstal nepomohl A ps3 není už v zaruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 Popřípadě mne ještě napadá jedna věc. Vymaž hru i updaty - tuším v game data utility (už jsem nejsem jistý kde ty game data jsou). Pak odpoj konzoli od netu a zkus hru nainstalovat a spusit bez updatů - bez internetu. No a pokud se ti sekne jen gtačko, a ostatní hry ti běží normálně, zkusil bych reklamaci bluray disku se hrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik3nec Odesláno Říjen 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 OK skusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik3nec Odesláno Říjen 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Jede to bez updatů díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rossa1234567 Odesláno Leden 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2021 Ahoj smazal jsem jenom hru a updaty chci se zeptat zůstanou mi tam ty procenta a mise udělané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.