lostkojot Odesláno Říjen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2017 Tak co už hrajete? Dneska odehráno pár hodin a zatím naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Tak Evil within 2 dohráno. Na konci se ukaze cas dokonceni, u mě 17 hodin. Udelal jsem dve vedlejsi mise, vic jich tam vlastne ani nebylo. Co mi vadilo, trošku taková béčkovost, horší grafika a zase těžkopádný pohyb a šílené míření.Za me 7,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Říjen 22, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2017 Hraju to jen večer a mám co dělat abych si nekákl teda. :-) zatím nejlepší hororovka, napůl resident a napůl Silent Hill. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2017 Nevím o čem je přesně příběh (nehrál jsem to) ale gameplay vypadal celkem zajímavě, hra působila dost hororově,ovšem pro mě je stále vítěz RE7 tam ve VR jsem měl co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Říjen 24, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2017 Tak pokud se ti líbil resident 7, což mě taky :-) tak Evil určitě nevynechej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2017 Tak Resident, byl podle mě horrorovější, tady nějak moc lekačky nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.