Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox pro zamestnance


Locker

Recommended Posts

Ahoj, řeším výběr vhodné konzole pro zaměstnance. Budou ji využívat na firemní chatě. Nemusí to být nutně xbox ale treba PS4 ci PS3, Ps4pro je zjevně zbytečná, klidně to může být Xbox. Zobrazovačem je klasická LCD FULLHD přes HDMI A připojení k netu by mohlo být přes wifi. Konektivita je velmi dobrá..

 

Tv je na zdi - jde njaka konzole pocesit vertikalne na zed? Obejde se nejaka konzole i bez BD disku, jen s rychlym netem/wifi?

 

I. Zajímá mě, na kolik korun výdou ty hry, zda je levnější koupit online anebo krabicovou hru, jak mohou cizí uživatele zakoupené hry na společném účtu managovat, například stahovat, anebo si do konzole zadat svůj vlastní účet, pokud nějaký budou pro danou konzoli vlastnit? A zda nemohu konzoli nějakým způsobem rozjebat?

 

Ii. otázka se týká toho, jaký je rozdíl mezi nákupem krabicových her S fyzickým médiem, vs. nákupu her přes online obchod?

 

Iii. Otázka se týká toho, na kterou konzoli nakoupím výhodněji hry v akci, slyšel jsem že na Xbox jsou levnější a lepší nabídky, chtěl bych konzoli a nějake 4 hry do začátku, call of duty, a nějaké rodinné hry. Takže nějaký výhodný Bundle konzole + kódy ke stažení her...???

 

Iv. S konzolemi nemám žádné zkušenosti nikdy jsem je neměl a na nich nehrál, hrál jsem před 25 lety na Amize, na PC (cs1.6, ccs - tak nekdy 14 let zpet), na iPadech... Předpokládám, že co stáhnu ze Storu, Ať už Microsoft nebo Sony, tak to už je natrvalo nakoupené na tom účtu A lze to stáhnout kdykoliv později (Podobně jako v Appstoru)?

 

V. konečně, která konzole je pro uvedený účel a použití, který Sdílení více uživateli, hráči na jednom fyzickém herním zařízení, vhodnější? Například z důvodu zabezpečení hesla, například aby nemohli obnovit heslo do svého emailu a změnit heslo k účtu apod…

 

Neco o prpinani uctu na ps4 jsem s precetl na https://console-forum.net/index.php?/topic/1099885-Obchodov%C3%A1ni-s-%C3%9A%C4%8CTY-SLOTY-her-%28prim%C3%A1rn%C3%AD-sekund%C3%A1rn%C3%AD%29 ale neni tam pojednano z hlediska, zda ten system (ucet) neni napadnutelny nejakym nezvednym zamestnancem treba...

 

Díky za trpělivost, přečtení, a doporučení pro a proti daného železa a modelu, i s ohledem na content, pro daný účel, tedy pro použití více náhodným lidmi.

 

Dalsi varianta byla, ze jim poridim Appletv a na hrani bdou muset mit vlastni ipad...

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tvem miste bych sel do Xboxu s tim, ze koupis Xbox game pass nebo (a) EA Access clenstvi. 

- xbox ONE S muzes mit postavou jak svisle tak i vodorovne

- ja třeba osobne spis preeruju digitalni verzi, ale tak ja sdilim s kámošem (takze to mame napul) a pak je to pro me pohodlnejsi, co se tyce prenaseni konzole (netaham krabičky s hrami)

- na Xboxu lze sdilet všechny hry a i Gold, EA Access, Game Pass clenstvi http://xboxweb.cz/sdileni-her-u-xbox-one/

- hry ,které koupis z Live ti zustanou. Ty, které dostanes zdarma diky clenstvi ti take zustanou, ale musíš mit Gold clenstvi, abys je mohl hrat (to neplati pro zpětnou kompatibilitu) v Xbox Weeks Deals

- Na Live byvaji každý tyden slevy a například hry ze zpetne kompatibility zacinaji uz od 40Kc.

- Ale tak si rikam, zda by pro tebe nebylo lepsi mit Xbox ONE a k tomu Game Pass, diky kteremu mas pristup do knihovny s asi 140hrami http://xboxweb.cz/xbox-radce-zamereny-na-xbox-game-pass/ nebo podobne zamereny EA Acces http://xboxweb.cz/ea-access-navod/ Pak defacto mas vystarane s hrami  a nemusíš /aspoň chvili) zadne kupovat.

- sice je to retro, ale na Xboxu muzes mit emulátory starsich konzoli (zadarmo)

- ohledne zabezpeceni, to ma hodne dobře vymakane ONE, muzes si jej ruzne nastavit (co, který uzival smi na konzoli delat) a pak to zabezpecit bud heslem nebo pinem http://xboxweb.cz/xbox-one-rodinne-a-bezpecnostni-nastaveni/

- ohledne Xboxu snad ti pomuze tohle http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/  a tohle http://xboxweb.cz/category/faq/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu