MaraTFSI Odesláno Říjen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2017 Hraje to tu nekdo? Hodne jsem sledoval let's playe Playerunknown's Battlegrounds a todle je skvela volba jako alternativa. Je to skoro to samy a vzhledem k nulovy cenne to hraje i dost lidi. Pokud nekoho zajima tendle zanr her tak je to povinnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2017 Jo sem tam jsi to zahraju , je to teda hodně rychlé, štestí lootingu a někdy o kooperaci když máš tým. Ten crafting je původně spíše dělaný pro PVE ale nechali ho i v pvp režimu a poslouží to dobře jako obrana, popřípadě jsi rychle vybuduješ schody na střechu nebo vylezeš na horu. Někdy když dopadnu na špatné místo tak žiju průměrně cca 1 minutu.. raději pak volím klidnější místa, V klidu jsi udělám loot a potom se pomalu přes okraj dostávám do středu. OP je Scar-H a pokud lootneš AWP tak vypneš hráče na jedničku. Ověřilo se mi hrát v týmu, zaprvé je to mnohem zábavnější a hlavně tě muže kolega zvednou v případě zásahu. Parkrát jsi to ještě dám ale moc dlouho u toho nezůstanu, jsem spíše fanda PUBG a kdyby Sony vyjednalo dobudoucna tuhle hru i na PS4 bylo by to super. MaraTFSI reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Říjen 31, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2017 V parte se to hraje opravdu lip a je to mnohem vetsi zabava. Ted vysel novej update a kdyz opomenu spoustu mensich vylepseni tak hlavni zmena je moznost levelovani a odmen. To mi tam do ted chybelo protoze kdyz clovek vyhral tak z toho stejne nic nemel. Ted se da hnat za expama a naslednyma outfitama atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2017 Jasně ono je to spíše pro ty fanoušky, jsou zde i mikrotransakce které ti umožní jsi ty outfity a různé vybavení dokupovat. Po pár hodinách hraních jsem usoudil že mě to nějak extra nechytlo, sledoval jsem stream jednoho hráče který tam má už přes 400 herních hodin, nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Listopad 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2017 Pubg bude na Ps az budeme vousatý Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick113 Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Kdo to hraje id sem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.