Locker Odesláno Říjen 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2017 Nema nekdo tip na levny drzak na zed na PS4? V JRC nemaji a na netu nejaky rusky asi za 60$ jinak nic... Fakt kus plechu jak na TV (vesa 400 na TV jsem kupoval do 300,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Locker Odesláno Říjen 26, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2017 Tady je 3D projekt do tiskarny pro PS4pro držák: www.thingiverse.com/thing:1916220 (Já bych rád pro PS4slim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 26, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2017 co vesa drzak na tv a káblbindr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Locker Odesláno Říjen 26, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2017 Nejak si to neumim predstavit... Ale takove dve Ucka, z tak 1,5 mm plechu, do kterych se to zasune a chytnou se na vruty do zdi, a dodi se na to matna cerna barva... Spis me prekvapuje ze to v CZ nikde jsem nenasel... Dole v PS4 slim ten zavit na drzak to je M2 nebo co je to za rozmer? Pak by dole mozna stacilo jen Lko Tohle uz je prilis hardcore - moc forovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sharplayers Odesláno Prosinec 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2019 Dělal jsem pro PS4 tento držák https://www.sharplayers.cz/pripadove-studie/3d-tisk-drzaku-pro-ps4/ Ale jde udělat prakticky jakýkoliv design na míru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Locker
Nema nekdo tip na levny drzak na zed na PS4? V JRC nemaji a na netu nejaky rusky asi za 60$ jinak nic...
Fakt kus plechu jak na TV (vesa 400 na TV jsem kupoval do 300,-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.