Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

zbytecna velikost her


ctwereczz

Recommended Posts

zdar vsem. chapu kdyz ma hra i mp tak do ni vychazeji patche, diky kterym hra neumerne roste co se do objemu dat tyce.. ale zajimalo by me, jestli nema sony v planu rozdelit patche na MP a opravu SP, ci jeste jazykove verze.. protoze kdyz nikdy nebudu, dejme tomu v uncharted 4, hrat MP a ani tam fakt nepotrebuju ruske, nemecke a kdovijake audio a titulky, mohla by se velikost hry rapidne snizit, coz by bylo urcite fajn!

pisu o tom, protoze jsem nedavno cetl, ze presne s timhle by mel prijit konkurencni xbox, ze se tim zacali zabyvat. tak jestli o tom treba nekdo nemate vice info..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nene, nemyslim ze stahuju dlouho, internet mam vysokorychlostni.. spis mluvim o tom, z mam disk plny zbytecnych dat co nevyuziju. ze by sis mohl vybrat ze 2u balicku aktualizaci - jeden na opravu hry a druhy na MP.

no navrhnout bych to mohl, spis bych se ale divil, ze se tim uz sami nezabyvaji, k cemuz smeroval muj dotaz.. jestli o tom nekdo vi vic... protoze jak jsem psal, microsoft se tim uz celkem zabyva

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu