21Matriix Odesláno Říjen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2017 Zdravim potreboval bych poradit,mel jsem 2 programy na prevod stazenych her na Xbox360 jen jsem nasel iso2good a jeste jeden na rozbalene hry ktre jsem tim programem prevadel a pak uz jen nakopiroval na ext.hdd a pak v poho hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2017 Xbox Image Browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
21Matriix Odesláno Říjen 29, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2017 ten se mi nedari stahnout funkcni pokazdy kdyz stahnu tak nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 29, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2017 Ale je funkční, jen je třeba stahnout a nakopirovat nějaké knihovny. Vše najdeš ZDE na našem foru, stacilo jen použít Hledaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.